Welkom                                            

 

Beste klanten,

Om de kleinschaligheid te behouden en vanwege de goede bezetting met de bestaande klantenkring, neem ik voorlopig geen nieuwe klanten meer aan. Ik zorg voor maximaal 20 katten per dag, omdat dat het aantal is waarbij ik de katjes een heel hoge kwaliteit van verzorging en aandacht kan bieden. Dat vind ik belangrijk, omdat ik het echt uit liefhebberij doe en dat ook graag zo wil houden. Natuurlijk blijf ik alle bestaande klanten graag van dienst. 

Met vriendelijke groet,

Monique

 

Welkom op de website van Kattenpension Steenbergen. Het pension heeft in het voorjaar van 2006 haar deuren geopend in Steenbergen, Noord-Brabant. De inrichting voldoet aan de laatste voorschriften en wettelijke eisen voor dierenpensions. Uiteraard is de eigenaresse, Monique Stevens, in het bezit van het diploma "Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit".

 

dierenpension_k

Het pension biedt plaats aan ongeveer 20 katten. Door de kleinschaligheid zijn wij in staat uw huisdier de persoonlijke aandacht te geven die het nodig heeft en de controle op het welzijn van onze gasten blijft op deze manier haalbaar. De katten mogen bij ons overdag vrij rondlopen in een gezellige huiskamer met buitenren, maar ook opvang in individuele verblijven is mogelijk.

 

kattenhotel_kEr wordt bij ons grote waarde gehecht aan het persoonlijke contact. Niet alleen met de dieren, maar ook met de "baasjes". Daarom kunnen de katten alleen op afspraak worden gebracht en opgehaald, zodat er uitgebreid de tijd is om alles te bespreken.

 

In het menu aan de linkerkant kunt u alle informatie vinden over het pension. Heeft u desondanks nog vragen, kunt u altijd even bellen of een e-mail sturen en dan nemen wij contact met u op. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen (wel altijd op afspraak).